De eerste stap is gedaan. De controle op locatie. De tweede stap is van start. Inventariseren en verzamelen van alle documenten.

Ondertussen stromen de verhalen binnen met de ervaringen die jullie opdeden. Positieve en ook negatieve ervaringen. Het gaat over jullie, dit is jullie actie en zonder jullie kan dit niet bestaan. Daarom zullen we deze verhalen zoveel als mogelijk in beeld brengen.

Vandaag Patricia. Patricia ging woensdagavond op pad en deed een paar opmerkelijke constateringen. Op donderdag begaf ze zich naar de centrale tellingen in de Jaarbeurshal in Utrecht. Hoewel het er aanvankelijk oké uitzag voor haar, keerde ze uiteindelijk die dag onverrichter zaken naar huis. Kijk het interview met Patricia bij Rico van Potkaars.

Patricia is één van de 1500 controleurs van controle-verkiezingen!

Dit interview wordt gevolgd door een gesprek met Dennis Spaanstra van Police for Freedom, één van de organisatoren van dit controleren van de stemmen, over het belang van door burgers controleerbare verkiezingen en over de andere 1500 burgers die op zijn oproep reageerden.

Delen: