In dit derde journaal behandelen Dennis Spaanstra en Willem Engel weer een aantal nieuwe onderwerpen. In deze uitzending zullen zij het hebben over strategisch stemmen, Omtzigt, Trump en de WOO documenten.

Woensdag 22 november 2023 zijn er weer verkiezingen. Na de geslaagde opzet van Controle Verkiezingen bij de Provinciale Statenverkiezingen, hebben wij: “Police For Freedom”, “VoorWaarheid”, “Samen voor Nederland” en “Ik, de Burger” besloten dit initiatief tot samenwerking voort te zetten voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen.

We hebben veel geleerd van de vorige keer. Deze kennis zullen wij gaan gebruiken om een georganiseerde controle op de verkiezingen in Nederland, verder te professionaliseren. We denken dan enerzijds in de technische hoek, het verzamelen van processen-verbaal, info en cijfers en anderzijds in meer structuur in de organisatie.

OPROEP!

Wil jij helpen bij de opzet van de organisatie, dan kan je je voor een aantal zaken melden:

1. Aanspreekpunt kieskring. Per kieskring (district/regio) zullen wij communicatiegroepen gaan inrichten. Voor deze groepen hebben we aanspreekpunten nodig. Heb jij tijd, zin en de kwaliteiten om zo’n voortrekkersrol op je te nemen, meld je dan aan via deze pagina: https://controle-verkiezingen.nl/aanmelden-aanspreekpunt/

2. Ook zoeken wij vrijwilligers die vanaf huis en in hun eigen tijd, hand-en-spandiensten willen verlenen. De taken zullen vooral administratief van aard zijn. Dit zal absoluut geen fulltime baan worden en je tijd kan je altijd zelf indelen. Vele handen maken licht werk. Wil jij je daarvoor aanmelden, doe dat dan aan via deze pagina: https://controle-verkiezingen.nl/aanmelden-vrijwilliger/

3. Heb jij expertise met betrekking tot verkiezingen in het algemeen en kan en wil jij deze beschikbaar stellen aan dit initiatief, meld je dan aan via deze pagina: https://controle-verkiezingen.nl/aanmelden-deskundige/

Tweewekelijks zullen we jullie op de hoogte houden met een verkiezingen-journaal. Inmiddels doen we dit ook live en interactief op ons YouTube kanaal, abonneer je nu: https://www.youtube.com/@controleverkiezingen?sub_confirmation=1

Volg ons via de socials en natuurlijk via onze website want ons motto is:

VERTROUWEN IS GOED, CONTROLE IS BETER!

Delen: